Těsto:
- 2 hrnky hladké mouky
- 1 hrnek cukru krystal
- 3 celá vejce
- 1 hrnek oleje
- 2 prášky do pečiva
- 1 hrnek mléka
- 3 – 4 lžíce kakaa
Na ozdobu:
- 1 l šlehačky
- 4 ztužovače šlehačky
- 2 vanilkové cukry
- 2 lžíce cukry krystal
- Broskvový kompot
- Čokoládové kousky
Všechny suroviny na těsto dáme do mísy a ručním šlehačem vyšleháme dohladka. Nalijeme na plech vyložený pečícím papírem a pečeme při 180 stupních zhruba 15 minut. Necháme vychladnout. Vychladlé potřeme ušlehanou šlehačkou se ztužovači, cukrem krystal i vanilkovými cukry, ozdobíme na plátky nakrájenými broskvemi a posypeme kousky mléčné čokolády.