Rychlá omáčka ala rajská

7. 4. 2022 admin 0

Občas je potřeba nějaká ta rychlovka, proč tedy nezkusit rajskou omáčku? Co budete potřebovat? 1 lžíce oleje 1 hovězí bujon 1 rajský protlak 1 l […]

Frankfurtská omáčka

3. 4. 2021 admin 0

Ingredience: 4 ks tenké párky 1 ks cibule 2 lžíce oleje 1 lžička sladké papriky 1 lžíce koření oregano 3 lžíce kečupu 1/2 lžičky pálivé […]

Bílá omáčka s vejcem

3. 4. 2021 admin 0

Ingredience: 1,5 l mléka 2 kuličky jalovce ½ lžičky mletého nového koření ½ lžičky vegety ½ lžičky sušeného česneku Špetka tymiánu Sůl Mletý pepř 2 […]

Kuře na smetaně

3. 4. 2021 admin 0

Ingredience: 4 kuřecí prsní řízky 1 velká cibule 1 slepičí bujon 2 vrchovaté lžíce sladké červené papriky Sůl Pepř ½ lžičky mletého kmínu 5 bobkových […]

Španělské ptáčky

3. 4. 2021 admin 0

Ingredience: Na ptáčky: 6 hovězích plátků 6 vajec natvrdo 3 menší mrkve 6 malých kyselých okurek 6 plátků šunky Plnotučná hořčice 1 střední cibule Postup: […]

Rajská omáčka II.

3. 4. 2021 admin 0

Ingredience: 2 plátky špeku 2 lžíce oleje 1 svazek jarní cibulky 2 hovězí bujóny 1 litr vařící vody 3 rajské protlaky 3 lžíce kečupu ½ […]

Svíčková omáčka

3. 4. 2021 admin 0

Ingredience: 60 – 80 dkg hovězího masa vcelku (zadní, roštěná) Sůl Olej 4 velké mrkve 3 petržele ½ celeru 2 středně velké cibule Špetka tymiánu […]

Hovězí guláš

3. 4. 2021 admin 0

Ingredience: 600 – 700 g hovězího masa 1 červená cibule 2 žluté cibule 1 petržel 2 mrkve 3 lžíce sádla Sůl Pepř podle chuti 1 […]

Segedínský guláš II.

3. 4. 2021 admin 0

Ingredience: 1 kg vepřového plecka 3 středně velké cibule 1 lžíce sádla 2 sklenice sterilovaného kysaného zeli špetka kmínu 4 bobkové listy Mletý černý pepř […]

Segedínský guláš

3. 4. 2021 admin 0

Ingredience: 2 velké cibule ½ zlaté hany 600 – 800 g vepřového masa Sladká červená paprika Kmín mletý Sůl Pepř Vegeta Sušený česnek 1 sklenice […]

Vepřové ptáčky

3. 4. 2021 admin 0

Ingredience: 1 kostka másla 5 plátků masa 5 vajec natvrdo 20 dkg šunky 3 mrkve 1 cibule Kremžská hořčice Sůl Pepř 7 kyselých okurek Špetka […]