Kakaová buchta s tvarohem
Kakao je při pečení sladkých dobrot velmi oblíbenou surovinou, stejně jako tvaroh, a když se ještě zkombinují, pak je výsledný moučník naprosto dokonalý. Já jsem […]
Kakao je při pečení sladkých dobrot velmi oblíbenou surovinou, stejně jako tvaroh, a když se ještě zkombinují, pak je výsledný moučník naprosto dokonalý. Já jsem […]
Koblihy mohou být s marmeládou, nejčastěji se používá meruňková, ale také s pudinkem, pocukrované, sypané skořicí atd. Tento recept je velmi rychlý a koblihy hezky […]
Tvarohové kapsičky se dají plnit v podstatě čímkoliv, ale u mě jasně vedou povidla, případně tvaroh. Ingredience: 250 g hrubé mouky špetka soli 100 g […]
Tvaroh je oblíbená ingredience, se kterou si můžete pohrávat podle libosti. Když se navíc spojí s kakaem, je z toho dokonalá chuť. Těsto: 1 hrnek […]
Možná vám to přijde střelené, ale výsledek rozhodně stojí za to. Pokud máte chuť si s tím moučníkem trochu vyhrát, určitě to zkuste. Těsto: 4 […]
Perník je klasika a dá se udělat na několik způsobů, tentokrát jsem vyzkoušela perník s pudinkovým práškem a výsledek nebyl vůbec špatný. Ingredience: 3 hrnky […]
Jablka jsou nejen zdravá, ale také velmi chutná, a jakmile je přidáme do nějakého moučníku, nemůže chutnat nikdy špatně. Jablečný koláč s polevou je jednoduchý […]
Jedna z mnoha variant domácího perníku, která sice podle množství ingrediencí vypadá složitě, ale je hned připravený i upečený. Ingredience: 3 hrnky hladké mouky 2 […]
Kokosová roláda dokáže vykouzlit úsměv hned po prvním soustu. Je lehká, chutná a zvládnete jí připravit ve velmi krátkém čase. Těsto: 5 vajec 5 lžic […]
Receptů na perník jsem vyzkoušela opravdu mnoho, včetně různých verzí s pudinkem či kokosem, ale tenhle recept, který jsem si drobně poupravila je pro mě […]
Rychlá jednoduchá a velmi chutná, přesně taková je buchta kominík, která svou chutí i konzistencí připomíná vídeňský dort. Ingredience: 40 dkg hladké mouky, 25 dkg […]
Margotka rozdráždí naše chuťové pohárky hned, jak jí rozbalíme a poprvé se do ní zakousneme. Pokud to ale vydržíme a nesníme jí, můžeme si z […]
Jahody nejvíce milujeme se šlehačkou, ale jsou vynikající ingrediencí pro ozdobu různých dezertů, zmrzlinových pohárů, ale i moučníků, případně si je rádi vychutnáme ve dvou […]
Marmeládu používáme na slepování cukroví, jako náplň do různých rolád či dezertů, k ozdobení pohárů, ale také k natření na palačinky či lívance. Zkuste jí […]
Copyright © 2024 | WordPress šablona od MH Themes