Těsto:
- 2 skleničky polohrubé mouky
- 250 g cukru krystal
- ½ prášku do pečiva
- 150 ml oleje
- 1 sklenička mléka
- 1 vejce
- 1 vanilkový cukr
Vše důkladně promícháme do hladkého těsta, nalijeme na vyšší pekáček, vyložený pečícím papírem, pečeme při 170 stupních asi 20 minut. Necháme vychladnout.
Krém:
- 1 l mléka
- 2 lžíce moučkového cukru
- 3 vanilkové pudinky
- 1 vanilkový cukr
Na dohotovení:
- 2 višňové kompoty (nejlépe vypeckovaných višní)
- Červené želé na 0,5 l tekutiny (místo vody je dobré použít šťávu z kompotu)
Uvaříme pudink, nalijeme na vychladlý korpus, na pudink rozložíme višně a jemně je zatlačíme do pudinku. Podle návodu uvaříme želatinu, nalijeme na višně a necháme vše vychladit a ztuhnout.