Smetanový krém s jahodovou příchutí

Ingredience:

  • 500 ml smetany
  • 50 ml mléka
  • 2 jahodové pudinky
  • 2 lžíce solamylu
  • 3 lžíce cukru
  • 1 vanilka

Z těchto surovin uvaříme pudink. Necháme vychladnout.

Na dohotovení krému:

  • 1 zlatá hana
  • 250 ml šlehačky
  • 1 ztužovač šlehačky
  • 2 lžíce cukru

Mezitím si ušleháme šlehačku s cukrem a ztužovačem, dáme stranou. V míse vyšleháme zlatou hanu, do které zašleháme uvařený pudink a nakonec vařečkou vmícháme ušlehanou šlehačku a promícháme.

Rate this post

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*