Ingredience:
Na těstíčko:
- 2 vejce
- 100 ml vody
- 2 lžíce oleje
- 120 g hladké mouky
- 1 lžička sušeného česneku
- Špetka bílého pepře
- Špetka pepře čtyř barev
- ½ lžičky vegety
- ½ lžičky kari
- ¼ lžičky steakového koření
- Sůl
Na dohotovení:
- Kedlubny (počet podle potřeby)
- Olej na smažení
Postup:
- Vše smícháme, aby se utvořilo středně husté těstíčko (když bude moc hutné, přidáme trošku vody, když bude moc řídké, přidáme trochu mouky).
- Do pánve nalijeme olej a zahřejeme.
- Kedlubny nakrájíme na 0,5 – 1 cm široké plátky a obalíme je v těstíčku.
- Smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.