Kedlubna v těstíčku

Ingredience:

Na těstíčko:

  • 2 vejce
  • 100 ml vody
  • 2 lžíce oleje
  • 120 g hladké mouky
  • 1 lžička sušeného česneku
  • Špetka bílého pepře
  • Špetka pepře čtyř barev
  • ½ lžičky vegety
  • ½ lžičky kari
  • ¼ lžičky steakového koření
  • Sůl

Na dohotovení:

  • Kedlubny (počet podle potřeby)
  • Olej na smažení

Postup:

  • Vše smícháme, aby se utvořilo středně husté těstíčko (když bude moc hutné, přidáme trošku vody, když bude moc řídké, přidáme trochu mouky).
  • Do pánve nalijeme olej a zahřejeme.
  • Kedlubny nakrájíme na 0,5 – 1 cm široké plátky a obalíme je v těstíčku.
  • Smažíme v rozpáleném oleji dozlatova.
Rate this post