Korpus:
- 4 vejce
- 160 g krystalového cukru
- 120 g polohrubé mouky
- 40 g mletých vlašských ořechů
- 4 lžíce oleje
- špetka soli
Vše vyšleháme a vylijeme na plech vyložený papírem, po upečení necháme vychladnout a rozdělíme na tři stejné pruhy.
Krém:
- 400 ml mléka
- 130 g krystalového cukru
- 4 lžíce medu
- 1 sáček vanilkového pudinku
- 200 g zlaté hany (másla)
- 2 lžičky moučkového cukru
Z mléka, pudinku a cukru uvaříme krém, který ke konci ještě dochutíme medem, chvilku ještě povaříme a necháme vychladnout. Mezitím si vyšleháme zlatou hanu s moučkovým cukrem a přidáme vychladlý krém.
Vyšleháme dohladka. Korpus jsme si rozdělili na 3 stejně široké pruhy, každý potřeme meruňkovou marmeládou, krémem a slepíme. Povrch a boky musí být také potřené krémem. Posypeme ořechy a strouhanou čokoládou.