Rizoto s kuřecím masem

Ingredience:

  • 400 g kuřecích prsou
  • Svazek jarní cibulky
  • Hrst zelených mražených fazolek
  • Hrst mražené kukuřice nebo ½ plechovky kukuřice Bonduelle
  • 3 mrkve
  • 1 petrželka
  • 2 stonky řapíkatého celeru
  • Sůl
  • Pepř
  • Vegeta
  • Sušený česnek
  • Mletý kmín
  • Olej
  • 2 hrnky rýže
  • 5 hrnků vody

Postup:

Cibulku nakrájíme na kolečka a hodíme na rozpálený olej.  Orestujeme, přidáme maso nakrájené na nudličky, restujeme, dokud maso nezbělá.

Přidáme fazolky a kukuřici. Mrkev, petrželku a řapíkatý celer nakrájíme na kostičky a přidáme do pánve.

Osolíme, opepříme, přidáme vegetu, česnek a kmín podle chuti, podlijeme hrnkem vody a necháme zhruba 20 minut vařit. Nakonec přidáme rýži a 4 hrnky vody a vaříme 15 minut.

Rate this post

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*