Kapustové karbanátky

Ingredience:

  • 500 g mletého masa
  • 1 menší kapusta
  • Špetka koření na mleté maso
  • 3 vejce
  • ½ lžičky koření harmonie chuti (od Maggi)
  • 1 lžíce sušeného česneku
  • Hrst sušeného libečku
  • Špetka pepře
  • 2 lžíce sádla
  • 2 lžičky sladké papriky
  • Mouka, strouhanka a vejce na obalení.

Postup:

Všechny suroviny promícháme, ze směsi tvarujeme karbanátky, obalíme v trojobalu a osmažíme z obou stran. Podáváme s bramborovou kaší, hranolkami nebo jen tak s pečivem, dobré jsou i s bramborovým salátem.

Rate this post

Buďte první, kdo vloží komentář

Přidejte odpověď

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*