Kedlubna v těstíčku

Těstíčko:

  • 2 vejce
  • 100 ml vody
  • 2 lžíce oleje
  • 120 g hladké mouky
  • 1 lžička sušeného česneku
  • Špetka bílého pepře
  • Špetka pepře čtyř barev
  • ½ lžičky vegety
  • Špetka kari
  • Špetka steakového koření
  • Sůl

Na obalování:

  • Kedlubny (počet podle potřeby)

Postup:

  • Vše smícháme, aby se utvořilo středně husté těstíčko (když bude moc hutné, přidáme trošku vody, když bude moc řídké, přidáme trochu mouky).
  • Kedlubny nakrájíme na 0,5 – 1 cm široké plátky a obalíme je v těstíčku.
  • Smažíme na pánvi v rozpáleném oleji dozlatova.
Rate this post