
Ingredience:
- 2 kuřecí stehýnka
- 1 vejce
- 2 lžíce kukuřičného škrobu
- Světlá sójová omáčka podle chuti
- 1 lžička Kari koření
- ½ lžičky zázvoru (sušený nebo čerstvý)
- 1 pórek
- 3 stroužky česneku
- 1 žlutá kapie
- 15 dkg fazolových lusků (mražené nechat povolit a chvilku okapat)
- ½ malé plechovky sterilované kukuřice
Postup:
- Stehýnka vykostíme, nakrájíme na nudličky a obalíme ve vajíčku s kukuřičným škrobem.
- Rozpálíme si v pánvi olej, vhodíme na něj maso a zalijeme sójovou omáčkou.
- Přidáme kari koření a zázvor (čerstvý nastrouháme), promícháme.
- Přihodíme prolisovaný česnek, fazolky a kukuřici.
- Vše promícháme a necháme restovat, nakonec přidáme nakrájenou kapii a pórek.
- Podáváme s rýží.