Těsto:
- 6 vajec
- 140 g cukru krupice
- 80 g hladké mouky
Oddělíme bílky a vyšleháme z nich tuhý sníh. Žloutky a cukr vyšleháme do pěny, přidáme mouku, promícháme a nakonec přidáme sníh. Zlehka, aby nám sníh nespadl, promícháme a nalijeme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme při 170 stupních dozlatova (asi 10 minut).
Krém:
- 450 ml mléka
- 3 pudinky
- 1 vanilkový cukr
- 3 lžíce cukru moučka
- 2 žloutky
- 1 zlatá hana
Z mléka, pudinku a cukru uvaříme pudink. Ke konci přidáme žloutky, promícháme a ještě pudink tak 2 minutky za stálého míchání vaříme. Odstavíme a necháme vychladnout. Potom vyšleháme v míse zlatou hanu, přidáme pudink a znovu dobře vyšleháme dohladka.
První 2/3 krému natřeme na vychladlý korpus, srolujeme a zbývající třetinu krému rozetřeme na povrch rolády. Nakonec posypeme cukrovým zdobením.