Rýžové makarónky s omáčkou

Ingredience:

  • 1 sáček rýžových makarónků
  • 1 párek
  • 1 mrkev
  • Lžíce plnotučné hořčice
  • 2 lžíce kečupu
  • ½ lžičky vegety
  • Špetka nového koření
  • Špetka kmínu
  • Bílý pepř
  • ½ lžičky sušeného česneku
  • Trochu vody
  • 1 lžíce polohrubé mouky
  • Zlatá hana

Postup:

  • Na pánev dáme kousek zlaté hany, na to hodíme na kostičky nakrájenou mrkev, párek, hořčici a kečup.
  • Necháme chvilku restovat, zasypeme vegetou, přidáme nové koření, kmín, pepř a česnek.
  • Mouku promícháme v trošce vody (asi 100 ml) a přidáme ke směsi.
  • Necháme restovat tak 5–7 minut. 
  • Podáváme s rýžovými makarónky, které uvaříme podle návodu.
Rate this post