
Ingredience:
- 1 sáček rýžových makarónků
- 1 párek
- 1 mrkev
- Lžíce plnotučné hořčice
- 2 lžíce kečupu
- ½ lžičky vegety
- Špetka nového koření
- Špetka kmínu
- Bílý pepř
- ½ lžičky sušeného česneku
- Trochu vody
- 1 lžíce polohrubé mouky
- Zlatá hana
Postup:
- Na pánev dáme kousek zlaté hany, na to hodíme na kostičky nakrájenou mrkev, párek, hořčici a kečup.
- Necháme chvilku restovat, zasypeme vegetou, přidáme nové koření, kmín, pepř a česnek.
- Mouku promícháme v trošce vody (asi 100 ml) a přidáme ke směsi.
- Necháme restovat tak 5–7 minut.
- Podáváme s rýžovými makarónky, které uvaříme podle návodu.