Ingredience:
- 5 petrželí
- 5 mrkví
- 2 středně velké pórky
- 4 stonky řapíkatého celeru
- 1 žlutá paprika
- 2 červené papriky
- 4 tenké párky
- 250 g kuřecích prsou
- 400 g vepřové plece
- ½ svazku petržele
- 5 stroužků česneku
- Libeček
- Vegeta
- Sůl
- Pepř
- Steakové koření
Postup:
- Všechny suroviny nakrájíme na libovolné tvary (kostičky, nudličky atd..).
- Dáme do velké mísy, zasypeme kořením podle chuti, osolíme a důkladně promícháme.
- Na dno pekáče s vyšším okrajem nakapeme olej a nasypeme na něj obsah mísy.
- Vše ještě pokapeme olejem a přidáme zhruba hrnek vody.
- Pečeme, až bude vše měkké. Nezakrýváme, ale během pečení směs promícháváme, aby se zelenina nepřipálila.
- Teplotu nastavíme asi na 200-220 stupňů.
- Podáváme s rýží nebo bramborami (vařené, pečené atd.).