
Ingredience:
- 12 domácích tortill
- 2 kuřecí prsní řízky
- Sůl
- Pepř
- Hladká mouka, vejce a strouhanka na trojobal
- Vegeta
- olej
- 1 červená paprika
- 1 salátová okurka
- 1 ledový salát
- 2 rajčata
- 200 ml majolky
- Alobal na zabalení
Postup:
- Kuřecí prsa rozdělíme na 12 podlouhlých kousků, osolíme, posypeme vegetou a opepříme.
- Obalíme v trojobalu a osmažíme na oleji dozlatova, necháme vychladnout.
- Pak si nakrájíme všechnu zeleninu na drobné kostičky (každou dáme zvlášť na samostatný talíř, aby se nám nesmíchala předem).
- Tortillu potřeme trochou majolky, střed posypeme salátem, na to dáme rajčata, okurku a papriku.
- Vše v přiměřeném množství, aby nám to vystačilo na všech 12 kousků.
- Nahoru položíme jeden kuřecí kousek.
- Zabalíme tak, že jednu stranu přehneme do třetiny přes kuře, a pak z boku zabalíme jako kornout, aby nám z tortilly nic nevypadlo.
- Hotovou tortillu pak zabalíme do kousku alobalu.
- Je dobrý i studený, kdo by chtěl, může ohřát v mikrovlnce, ale pozor bez alobalu.